فارس پیکس

افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن سویا • فارس پیکس

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶

به نقل کرد محققان، خوردن سالاد بدون روغن احتمال جذب مواد مغذی سالاد را کاهش می دهد.

به نقل فارس پیک، محققان دانشگاه ایالتی آیووا دریافته اند افزودن روغن به سالاد به جذب هفت نوع ریزمغذی های موجود در سبزیجات کمک می کند.

طبق نتایج این مطالعه، چربی موجود در روغن سویا موجب افزایش جذب ریزمغذی های سبزیجات انجام گرفته و فواید سالاد را افزایش می دهد.

به نقل کرد محققان، جذب بهتر مواد مغذی فواید متعددی برای سلامت از جمله پیشگیری از سرطان و حفظ قوه بینایی دارد.

این مواد مغذی شامل چهار نوع کاروتنوئید- آلفا و بتا کاروتن، لووتیان و لیکوپن- و دو نوع ویتامین E و ویتامین K هست. روغن همچنین جذب ویتامین A را هم افزایش می دهد.

وندی وایت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج تحقیقات ما نشان می دهد افزودن روغن سالم به سالاد میزان جذب مواد مغذی را دو برابر می کند.»

این مطالعه شامل ۱۲ خانوم جوان بود که سالادشان را با میزان مختلف روغن سویا، مصرف می کـــردند. سپس خون آنها از لحاظ میزان جذب مواد مغذی آزمایش انجام گرفت.

نتایج نشان داد بالاترین میزان جذب مواد مغذی در خانومانی بود که افزایشین مصرف روغن سویا یعنی معادل دو قاشق سوپخوری داشتند.